PSD Suceava se vrea mai tare ca PNL

Organizația Municipală Suceava a PSD și-a propus să câștige alegerile locale din acest an și, mai mult, din cele două posturi de viceprimar, unu să fie adjudecat de PSD. Liderul Organizației Municipale Suceava a PSD, consilierul local Virginel Iordache, a spus ieri, într-o conferință de presă, că partidul său dorește ca, din cele 21 de mandate de consilier local, cel puțin 8 să revină social-democraților.
 

Țintele PSD pe anul 2008 au fost anunțate de liderul filialei, dl Virginel Iordache, în prima conferință de presă din acest an, în care domnia sa a explicat că obiectivele propuse sunt realizabile, dată fiind forța pe care PSD o are în municipiul Suceava. Liderul social-democrat a mai spus că organizația își va desemna până la data de 20 ianuarie candidatul pentru Primărie, iar până pe 15 februarie va stabili lista pentru Consiliul Local. El a mai precizat că fiecare candidat va avea de prezentat o listă cu semnături, prin care să demonstreze că are susținerea a cel puțin 10% dintre electorii din cartierul pe care-l reprezintă. Reamintim că PNL Suceava a anunțat în urmă cu câteva zile că procentul de eligibi-litate este de 5% din cei cu drept de vot din cartierele de unde provin candidații la Consiliul Local. În felul acesta, PSD vrea să își dovedească forța și provoacă PNL la o luptă deschisă pentru atragerea de voturi.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI