Armată de polițiști pe urmele a doi suspecți de tâlhărie

> Aceștia au fost prinși, în tren, la Vatra Dornei > Cei doi, originari din Gulia – Dolhasca, i-au luat unui bosâncean mașina, după ce l-au bumbăcit bine > Înainte de aceasta, au băut cu el > Se pare că între cei trei ar fi fost vorba de o reglare de conturi
Ieri, la ora 6, Florin E., de 29 de ani, din Bosanci, a reclamat la IPJ Suceava cum că ar fi fost tâlhărit în noaptea precedentă de doi tineri necunoscuți. În Dolhasca, de unde i-ar fi fost furată, prin violențe, mașina, (cu numere de Austria), două telefoane mobile performante , un aparat antiradar și tot ce mai avea omul prin habitaclu.
 

Cum – necum, cei trei se cunoșteau, din câte afirmă surse polițienești, fiind vorba, la prima vedere, de o reglare de conturi. Mașina a fost găsită în Făl-ticeni, abandonată de cei doi presupuși tâlhari. Se pare că victima ar fi băut cu cei doi într-un bar din Dolhasca, după care ar fi fost luată la „bătucit” bine de tot. Mașina, drept urmare, i-ar fi fost con-fiscată, dar numai după ce partea vătămată i-ar fi luat pe cei doi înăuntru. Poliția Fălticeni, Dolhasca și împrejurimile au intrat re-pede pe fir, reușind, în timp record, în afară de găsirea autoturismului abandonat pe o stradă din orașul de pe malul Șomuzului, și interceptarea unor indicii în legătură cu sus-pecții. Care indicii au dus la prinderea acestora. Pe același fir operativ, Poliția Vatra Dornei i-a prins pe cei doi în trenul de Dorna. Surse polițienești care cer-cetează cazul ne-au declarat că suspecții nu au opus rezis-tență la reținere. Ieri, la închiderea ediției, cei doi, originari din Dol-hasca, se aflau încă în audieri la IPJ Suceava, urmând, ca după definitivarea cercetă-rilor – adică a confruntării depoziției părții vătămate cu realitatea de fapt – să se dispună procedural.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: