La Consiliul Județean

Cupă de șampanie sărbătorească cu gândul la alegerile de anul viitor

Președintele Gavril Mîrza și-a exprimat speranța că 2008 va fi un an mai bun, relevând că fiecare dintre aleși va lupta, cu siguranță, pentru un nou mandat
Ultima ședința a Consiliului Județean Suceava s-a încheiat cu un mic moment festiv, în cadrul căruia conducerea executivului, consilierii, membrii aparatului propriu, șefii de instituții subordonate, reprezentanții presei și alți invitați au ciocnit o cupă de șampanie.
 

Președintele Gavril Mîrza a ținut să mulțumească tuturor pentru colaborare și contribuția adusă la bunul mers la activității Consiliului Județean, în slujba locuitorilor județului. „Doresc în numele meu, cât și al celorlalți colegi din conducere, multă sănătate dumneavoastră, celor dragi de acasă, colaboratorilor apropiați, dar și tuturor celor care, prin voturile lor, ne-au trimis în fruntea județului”, spus dl Mîrza. Domnia sa și-a exprimat speranța că 2008 va fi unul bun, neuitând să amintească faptul că acesta este un an electoral și că fiecare dintre aleși „va lupta să redevină ce a fost sau orice altceva ce-și dorește”. Prima întâlnire a deliberativului este stabilită pentru luna ianuarie, atunci când va fi aprobat bugetul pe anul viitor, instrumentul și mijlocul cele mai important de lucru al administrației județene.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: