Clubul de presă „Bucovina” și-a premiat preferații din media sucevenă

De la Crai nou au primit aprecierile clubului Cristian Marcu și Oana Șlemco
Clubul de presă „Bucovina” a premiat ieri pe cei considerați a fi cei mai buni reprezentanți ai mediei sucevene, meseriași în ale scrisului, radioului și televiziunii, în anul 2007.
 

Unul dintre premiați este colegul nostru Cristian Marcu, de la cotidianul Crai Nou, un împătimit al fotbalului, sport pe care îl „face” foarte bine din condei. Premiul pentru fotografie a fost împărțit de colega noastră Oana Șlemco cu fotoreporterul unui alt cotidian local. Clubul de presă „Bucovina” a oferit premii speciale, printre care și Alexandrei Beale, prezentatoarea matinalului de la Plus TV, „pentru debut promițător în televiziune”. „La mulți ani!”, a urat Clubul de presă „Bucovina” tuturor oamenilor ce muncesc în mass-media din Suceava, indiferent de ziar, de post de radio sau de televiziune, dar a lansat și o nouă chemare la „luptă”. „Vă provoc în așa fel încât, în anul 2008, să aveți parte de mai multe satisfacții profesionale și personale, dar și de premii mai bune”, a fost îndemnul de final de an al lui Mihai Chira, președintele Clubului de presă „Bucovina”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: