Pe ultima sută de metri

Bani pentru achitarea drepturilor persoanelor cu handicap

Aleșii județeni au operat ultima rectificare a bugetului propriu al executivului, una dintre multele care au avut loc în anul care se încheie. În urma deliberării plenului, întrunit, ieri, în ședință extraordinară, persoanele cu handicap din județul Suceava s-au ales cu 3,96 milioane lei, supliment acordat prin transferuri de la bugetul de stat.
 

O altă mișcare operată în buget s-a referit la majorarea cu 15 mii de lei a veniturilor Centrului școlar special Gura Humorului, sumă primită de unitatea de învățământ res-pectivă în baza unor contracte de sponsorizare. În cadrul în-trunirii, președintele Consiliului Județean a propus, iar con-silierii au aprobat, ca în cadrul aceluiași capitol bugetar să se poată face transferuri de la un articol la altul. „Astfel, sumele prevăzute vor putea fi cheltuite în totalitate”, a spus dl Mîrza.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: