Ultima sută de metri pentru cheltuirea banilor acordați în decembrie din fondul de rezervă bugetară

Vicepreședintele Consiliu-lui Județean Stela Acatrinei înștiințează șefii de unități administrativ-teritoriale că încă pot cheltui banii alocați din fondul de rezervă bugetară prin Hotărârea de Guvern nr. 1462 din 17 decembrie. Domnia sa precizează că, în confor-mitate cu articolul 82 din Le-gea nr. 273 privind finanțele publice locale, sumele res-pective pot fi prinse în buget prin dispoziție a primarilor sau a președintelui Consiliu-lui Județean, urmând ca, în prima ședință a delibera-tivelor, respectivele operări să fie validate de către aleși.
 

„Nu trebuie așteptat ca modificările să se facă în consilii, pentru că nu mai există timp efectiv. La fel s-a întâm-plat și anul trecut, când unele lucrări au trebuit făcute pe ultima sută de metri”, a menționat vicepreședintele CJ. Stela Acatrinei a mai informat că sumele primite din fondul de rezervă bugetar și necheltuite în timp util nu vor mai putea fi folosite decât pe-ntru investiții, plata dobânzi-lor la credite, precum și cea a penalităților, fiind interzisă orientarea lor către nevoi curente.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: