Crăciun cu bine!

Facem această urare în fiecare an, pentru că așa este frumos, dar cel mai mult pentru că așa ne dorim, din tot sufletul, unul altuia. Crăciun cu bine, suceveni! Să ne bucurăm împre-ună cu familiile și prietenii de cea mai frumoasă sărbătoare din an, unica în care ni se pare că visurile pot deveni realitate și că noi înșine suntem în stare să învingem orice greutate. Crăciunul își păstrează vraja creată din același amestec minunat: sfințenie, miros de brad și de friptură, colinde și căldu-ră, multă căldură. Și porto-calele miros altfel de Crăciun.
 

Daniela BEALE

Au dulceață și parfum, alta decât cea de peste o lună. Noi suntem mai generoși, părinții noștri mai tineri, copiii – mai sprinteni, iar vecinii mai cumsecade. Ne dorim ca toate cele simțite în aceste zile să dureze, iar bucuria din inimile noastre să rămână la fel și dincolo de zilele acestei sărbători. Putem uita o vreme de ură și orgolii, de minciuni, răutăți și invidie, de toate cele ce alungă încet, zi după zi, din sufletele noastre, minunea Crăciunului. Să păstrăm vraja cât mai mult, hăt departe de pragul dintre ani, când ne facem înșine promisiuni pentru alte 365 de zile din viața noastră. Și să ținem aceste promisiuni! Să dăm tuturor a doua șansă, eventual una pe care ei înșiși nu și-o mai dau. Să rămânem tineri și buni, pentru a putea dărui altora din aceste bogății mai de preț decât orice pe lume! Crăciun cu bine, suceveni, Crăciun cu bine!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: