Pentru a determina vânzarea spațiului în care a funcționat organizația PD Suceava

PD-L a dat în judecată statul, CL și municipalitatea suceveană

PD-L Suceava a acționat în instanță statul român, Consiliul Local Suceava și municipiul Suceava solicitând instanței să le oblige pe acestea la vânzarea spațiului în care a funcționat organizația PD Suceava, dar care se află de patru ani în proprietatea PSD, care l-a cumpărat.
 

Prim-vicepreședintele PD-L Suceava, avocatul Radu Ursu, a anunțat, vineri, într-o conferință de presă că a depus, joi, la Judecătoria Suceava, acțiunea prin care cheamă în judecată statul român prin DGFP Suceava, Consiliul Local și municipalitatea suceveană, reprezentate prin primar. PD-L Suceava solicită instanței ca, prin hotărârea pe care o va pronunța, să oblige municipalitatea să vândă către PD-L spațiul în care a funcționat PD Suceava, spațiu cumpărat în urmă cu patru ani de PSD Suceava. Dl Ursu susține că PD-L este succesorul legal al PD, că din anul 2001 au fost și sunt chiriași ai acestui spațiu și că în baza Legii 90/2003 privind vânzarea spațiilor destinate partidelor a formulat o cerere către CL Suceava de a vinde acest spațiu, solicitare care nu a fost soluționată până în prezent. PSD Suceava a cumpărat, în urmă cu patru ani, spațiul care fusese atribuit de Primărie organizației și în care funcționa și organizația PD, astfel încât PD a ajuns să fie chiriaș al PSD. PSD Suceava a notificat organizația PD-L să evacueze, până la 1 ianuarie 2008, spațiul pe care îl folosește în sediul PSD. PD-L Suceava și-a organizat un sediu într-un fost magazin de mochete din Suceava, dar a păstrat și sediile în care au funcționat organizațiile PD și PLD.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: