Înființarea PD-L „clarifică scena politică”

În galeria de portrete „istorice” al PLD, Brătienii, Băsescu, Udrea…
PNL Suceava consideră că pe spatele tablourilor Brătienilor agățate de PLD în sediu s-ar afla fotografii cu dl Traian Băsescu și dna Elena Udrea, iar la înființarea PD-L doar le-au întors.
 

Purtătorul de cuvânt al PNL Suceava, dl Vasile Mocanu, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că înființarea PD-L „clarifică scena politică” și că aceasta este bună atât pentru alegători, cât și pentru partidele politice. „Cei care și-au pus tablourile Brătienilor pe pereți, pe spate aveau fo-tografii cu Traian Băsescu și Elena Udrea. Acum doar le-au întors”, a spus dl Mocanu. El a arătat că, în liniștea Crăciunului, cetățenii județului Suceava vor putea analiza me-sajele transmise de PLD în campania electorală pentru alegerea parlamentarilor eu-ropeni și „schimbarea radicală” de după aceste alegeri. Dl Mocanu a apreciat că anul 2008 va fi un an de „bătălii electorale puternice” și că PNL va duce aceste bătălii în spi-ritul de fair-play de care a dat dovadă punctând realizările guvernării centrale și locale. În februarie 2007, în sediul organizației PLD Suceava au fost montate tablouri cu fotografii ale Brătienilor, liderii organizației arătând că astfel respectă istoria liberală, va-lorile liberale și că doresc să arate că liberalismul nu poate fi confiscat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: