Municipalitatea suceveană se pregătește pentru tot ce-i mai rău

În dotarea Serviciului voluntar de urgențe va intra o modernă auto-specială de intervenție, executivul intenționând să-și adjudece și o instalație modernă de alarmare
Primăria Suceava se va dota cu o autoutilitară-furgon pentru intervenții de urgență. Li-citația pentru livrarea acesteia a fost câștigată de Autoservice Rădăuți pentru suma de 100 de mii de euro.
 

Autospeciala are un număr de 5 locuri, potrivit primarului Ion Lungu a-ceasta fiind dotată cu toate ce-le necesare, respectiv grup electrogen, drujbă, roto-per-cutoare, pompe de apă, bărci peneumatice etc. „Serviciul specializat din cadrul Pri-măriei trebuie dotat cu tot ce trebuie, astfel încât să poată face față unor eventuale și nedorite calamități naturale sau de altă natură”, a precizat edilul-șef. Executivul a fost pe cale să-și adjudece și o in-stalație modernă de alarmare, însă licitația a fost amânată pe motiv de depășire a sumei alocate, de 150 de mii de lei. Serviciul voluntar pentru situații de urgență și-a intrat în rol de la 1 ianuarie 2007 și are 70 de membri, persoane din cadrul executivului. Dl Lungu afirma, cu ceva timp în urmă, că municipiul reședință de județ este total descoperit în fața unor situații neprevăzute.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: