DSVSA „arestează” carne de porc și de vită ilegală

O cantitate de 731 kg de carne de porc și vită nu va mai ajunge pe masa de Crăciun a sucevenilor, aceasta fiind confiscată sâmbătă la Vicovu de Sus de inspectorii DSVSA Suceava, însoțiți de polițiști și jandarmi. Carnea nu avea documente legale de proveniență și de expertizare sanitar – veterinară.
 

Au fost depistați Victor Ș., din Voitinel, cu 534 kg de carne de porc ilegală, Petru P. și Gheorghe P., ambii din Frătăuții Noi – cu 50 kg de car-ne de vită ilegală. Un alt comerciant și-a abandonat pe masă o cantitate de 30 kg de carne vită, rămasă nevândută, și a fugit de frica amenzii. Carnea confiscată, în valoare totală de 6159 de lei, spun veterinarii, a fost incinerată. Totuși, astăzi, persoanele amendate deja, urmează să se prezinte la sediul DSVSA în vederea prezentării documentelor de proveniență a cărnii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: