În această săptămână

Trei expoziții și trei genuri de pictură

La Planetariul Suceava, marți a fost deschisă expoziția de pictură „Troienele iernii”, semnată de artistul plastic sucevean George L. Ostafi. Sunt 60 de tablouri cu imagini din „satul de altădată”, por-trete, peisaje și flori, toate având ca temă principală iarna. Expoziția va fi deschisă în perioada decembrie-ianuarie.
 

O altă expoziție de pictură, de data aceasta de icoane, intitulată „Pași spre infinit”, va fi vernisată astăzi, la ora 16, la Casa Corpului Didactic, fi-ind realizată de elevi ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu”. Expoziția este coordonată de prof. Raluca Schipor și va fi prezentată de prof. Vespasian Ionașcu. Un alt gen, „pictură satirică”, ne propune caricaturistul Ovidiu Ambrozie Bortă-BOA, care lansează o invitație pentru vineri, ora 12, la galeria Migal. Expoziția se intitulează „Cu cap, da’ fără coadă” și nu a fost inspirată de viața și lumea politică, ne-a precizat artistul, ci de viața de toate zilele.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: