Handbal

Handbaliștii de la CS Universitatea au fost premiați pentru rezultatele din turul campionatului

După ce au terminat turul a Ligii Naționale pe locul 6, marți seară, componenții echipei locale de handbal au fost premiați în bani pentru îndeplinirea obiectivului stabilit în vară. Elevii lui Petru Ghervan au fost felicitați și recompensați pentru rezultatele bune obținute în turul campionatului, chiar de membrii Consiliului de Administrație al clubului CS Universitatea, cei care sprijină material echipa, rectorul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, Adrian Graur, primarul Sucevei, Ion Lungu, președintele Consiliului Județean Suceava, Gavril Mîrza, și reprezentantul sponsorilor, Viorel Nuțu.
 

Acesta din urmă i-a felicitat pe studenți pentru performanțele obținute, asigurându-i în același timp că, și în continuare, sponsorii vor fi alături de echipă în încercarea acesteia de a ajunge în cel mai scurt timp într-o cupă europeană. Rectorul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, prof. univ. dr. Adrian Graur, le-a mulțumit studenților săi pentru contribuția majoră avută la rezultatele foarte bune obținute în teren, dar în același timp a lăsat să se înțeleagă că este loc de mai bine. „Mă bucur că formația se află pe locul 6. Suntem cu o poziție mai sus decât anul trecut. Sper ca toată lumea să realizeze că a-vem o grupare puternică la Suceava. Vreau să mulțumesc tuturor celor care sprijină echipa. Sunt convins că în retur băieții vor juca și mai bine, iar la vară vom culege roadele din acest cam-pionat”, a mai spus Adrian Graur. De aceeași părere a fost și președintele Consiliului Județean Suceava, Gavril Mîrza, care a adus aminte celor prezenți de momentele de început ale handbalului sucevean. „Mă bucur că am putut să contribui la ascensiunea echipei în acest campionat, în care sportivii noștri au reprezentat cu cinste orașul și județul. Sunt convins că în scurt timp această echipă va face cunoscut județul Suceava și în Europa”, a declarat Gavril Mîrza. Edilul-șef al Sucevei, Ion Lungu, a menționat, la rândul său, că Primăria și Consiliul Local Suceava vor continua să sprijine constant echipa de handbal. “M-aș bucura dacă rezultatele pe care le au cei din echipa de handbal le-ar avea și celelalte sporturi din Suceava. Sunt convins că ascensiunea acestor băieți va continua. Noi vom fi alături de ei și îi vom sprijini pentru a obține performanțe tot mai mari”, a mai adăugat Ion Lungu. Din partea jucătorilor, Răzvan Gavriloaia i-a asigurat pe cei prezenți că, împreună cu ceilalți colegi, își va da toată silința pe teren, pentru a mări performanțele acestei echipe. “Mulțumim pentru eforturile comune pe care dumneavoastră, sponsorii, le faceți pentru a ne oferi condițiile propice pentru performanță. Noi, jucătorii, suntem cu un gust amar în acest moment după înfrângerea de duminică în meciul împotriva Constanței, dar sperăm ca, prin multă muncă, să reușim să îmbunătățim jocul și performanțele echipei. Câtă vreme sunteți alături de noi, avem convingerea că putem reuși împreună în tot ce ne propunem”, a declarat extrema dreaptă a formației sucevene.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: