PC Suceava supărat pe consilierul Vasiliu

Liderul județean al conservatorilor suceveni a reacționat dur la „ultimatumurile” consilierului local
Aurel Vasiliu vs. Costel Ignătescu, meciul sfârșitului de an în PC Suceava
Liderul județean al PC Suceava, dl Costel Ignătescu, i-a solicitat ieri fostului președinte al organizației municipale Suceava a partidului, dlui Aurel Vasiliu, să demareze de urgență un proiect care să aibă ca principal obiectiv scrierea unui „manual al parazitului politic”. În felul acesta, dl Ignătescu i-a răspuns dlui Vasiliu la ultimatumul pe care acesta din urmă i l-a dat luni liderului județean în vederea orga-nizării de alegeri interne în PC.
 

„Ultimatumul dat de dl Vasiliu, ca formă de protest față de in-terimatul de la nivelul conducerii județene și municipale Suceava, reprezintă o atitudine cel puțin bizară a acestui etern fost președinte in-terimar al organizației municipale”, ne-a decla-rat ieri dl Ignătescu. Liderul județean al conser-vatorilor este extrem de supărat că, de la prelu-area conducerii organizației județene de către domnia sa, rolul dlui Vasiliu a fost doar decora-tiv, implicarea acestuia în activitatea organiza-ției municipale fiind practic nulă. „Cât timp dl Vasiliu și-a asumat doar dreptul de a încasa sumele ce cred că i se cuvin în calitate de con-silier municipal sau membru în Adunarea Ge-nerală a Acționarilor de al TERMICA SA Su-ceava, declinându-și orice obligație față de a partid, nu poate nici să pună condiții și nici să dea ultimatumuri”, susține dl Ignătescu. În finalul declarației sale, președintele PC Suceava a spus că părerea majorității conservatorilor este că în momentul de față dl Vasiliu nu este altceva decât „un veritabil cal troian al vechii conduceri”, care are ca principal scop distrugerea PC Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: