Schimbare de planuri

Mai mulți sindicaliști, mai multe forțe de ordine în fața Prefecturii?

Astăzi, între orele 11 și 12, Prefectura Suceava va fi pi-chetată de membrii UTS – Fi-liala Suceava a CNS Cartel Al-fa, CSN – Meridian – Filiala Suceava, CNSLR Frăția – Filiala Suceava, BNS – Filiala Suceava și UJS –CSDR, Filiala Suceava. Mobilul acțiunii sindicale îl constituie manifestarea dezacordului față de Proiectul de Buget pe 2008, față de negocierea salariului minim pe economie și față de contractul colectiv de muncă pentru bugetari.
 

Potrivit unor informații de ultimă oră, se așteaptă o participare masivă sindicală, ceea ce înseamnă suplimentarea supravegherii, în consecință, a manifestării, de către forțele de ordine. Până ieri, estimările autorităților se cifrau la 150 de persoane care vor picheta, anemic, ca în fiecare an, Prefectura. Lucrurile se pare că nu stau chiar așa, iar autoritățile vor lua măsuri suplimentare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: