PDL apare printr-un „dicatat” al președintelui Băsescu, prin care „onoarea PD este terfelită”

PSD Suceava consideră că este îngrijorător pentru construcția democratică modul în care se vor stabili conducerile PDL, prin numire și nu prin alegeri, în condițiile în care acest nou partid este rezultatul unui dictat al președintelui Traian Băsescu. Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, dl Ovidiu Donțu, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că în România se introduce „dictatul”, pentru că la PDL persoanele care vor ocupa anumite funcții vor fi numite și nu alese.
 

„Dacă de la baza politicii pornește acest semnal este îngrijorător pentru statul român și pentru o construcție democratică”, a spus dl Donțu. El a apreciat că PDL apare ca un nou partid „printr-un dictat al președintelui Traian Băsescu” ce a umilit membrii PD. „Din informațiile pe care le avem, onoarea PD este terfelită. Liderii PLD vor o treime din funcții și din candidaturile la alegerile locale”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD Suceava. El crede că acest mod de lucru va crea probleme în PDL, pentru că PLD și PD sunt partide „fragile”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: