Niciun sucevean în pericol de a-și frânge gâtul la Justiție

De ieri, nimeni nu-și va mai rupe gâtul la intrarea principală în Palatului de Justiție Suceava. Prin procedeul numit fiamare, scările de granit lucios situate la intrarea de vest a edificiului au devenit eminamente mate. Investiția se ridică la câteva sute de milioane de lei vechi.
 

Deși, de la darea în folosință a edificiului, care a costat peste 1 milion de euro, au fost înregistrate relativ puține accidente… datorate vechiului inconvenient (vreo 10 luxații și trei – patru fracturi de membre superioare, raportate la UPU a Spitalului județean Suceava), mai ales iarna – cu tot cu panoul care atenționa justițiabilii să folosească exclusiv covorul situat longitudinal – administratorii nu au mai vrut să riște. Gurile rele ar putea opina că, odată cu intrarea mai abitir în Europa, cei de la Palatul de Justiție Suceava s-ar fi putut teme de niscaiva procese costisitoare – lucru perfect plauzibil, însă, cert e un lucru: încă din vară, odată cu montarea elevatoarelor pentru persoanele cu handicap, administratorii au comandat lucrarea de fiamare unei firme din Ardeal. „Trebuia făcut și lucrul acesta. Nu mai avem nevoie de pa-nouri prin care să anunțăm populația să fie atentă la scări. Unde mai pui că pericolul era pentru toată lumea, și pentru noi, internii”, ne-a declarat ieri consilierul tehnic al Curții de Apel Suceava, ing. Mircea Mocanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: