Pe drumurile județului

Circulație „în condiții de iarnă”

Circulația rutieră în județul Suceava se desfășoară în condiții de iarnă în urma ninsorilor din noaptea de luni spre marți, nefiind înregistrate blocaje în trafic. Stratul de zăpadă depus în județul Suceava în noaptea de luni spre marți măsoară 7-8 centimetri în zona Suceava – Rădăuți, 3-5 centimetri în zona Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc și 2-3 centimetri în zona Vatra Dornei.
 

Directorul societății Drumuri și Poduri SA Suceava, dl Eugen Girigan, a declarat că echipele de deszăpezire au îndepărtat zăpada de pe carosabil, precizând că dimineața s-a format polei. Dl Girigan a precizat că se împrăștie materiale antiderapante pe toate traseele de drumuri județene și recomandă șoferilor să circule cu prudență. Prefectul de Suceava, dl Orest Onofrei, a declarat că pe drumurile naționale din județ se circulă cu dificultate, în condiții de iarnă, în special în zona de munte, precizând că nu s-au semnalat blocaje. El a spus că șoferii trebuie să circule cu atenție în zona pasurilor Măgura și Mestecăniș unde se efectuează lucrări de modernizare a șoselei. *** Potrivit președintelui Consiliului Județean, Gavril Mîrza, firma din subordinea CJ, Drumuri și Poduri SA, a intervenit cu 10 tractoare cu remorcă, 6 autobasculante, 4 autospeciale cu lamă și 9 gredere semi-purtate. „Așa se face că drumurile județene sunt circulabile în condiții de iarnă”, a precizat domnia sa. Pe drumurile naționale s-a intervenit cu 10 utilaje specializate. În municipiul Suceava, antiderapantul nu a fost împrăștiat în timp util decât pe marile artere. Viceprimarul Angela Zarojanu precizat, într-o emisiune televizată, că va dispune intrarea și pe străzile laterale. Ceea ce s-a și întâmplat, ulterior. Astfel, spre exemplu, din cauza ghețușului, la primele ore ale zilei, maxi-taximetrele nu mai puteau răzbate până la stația „Rezervor” dinspre comuna Moara.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI