Celebrul formular E 112 a fost solicitat, la Suceava doar de o persoană

În timp ce la nivelul județului Suceava o singură persoană a solicitat eliberarea formularului E 112, iar alte 20 doar au cerut informații despre acesta, în 2007, până la 20 noiembrie, Casa Națională de Asigurări de Sănătate a eli-berat 84 de formulare E 112 unor asigurați români care au necesitat tratament în statele membre ale Uniunii Europene.
 

Potrivit unui comunicat al CAS Suceava, cererea de eli-berare a formularului a fost în-registrată la sfârșitul lunii august, fiind vorba de o persoană care dorea să beneficieze de un tratament cu un medicament care poate fi acordat la noi în țară, cu aprobarea Co-misiei de expertiză a CNAS, pe baza recomandării scrise a medicului oncolog curant de la Spitalul Județean Suceava. „Dosarul pacientului a fost trimis la Comisia de expertiză la nivelul CNAS pentru tra-tamentul bolnavilor cu afec-țiuni oncologice, care a apro-bat tratamentul cu medicamen-tul respectiv, pentru perioada solicitată și a transmis această aprobare Casei de Asigurări de Sănătate Suceava”, informează CAS Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: