Apropo !

Echipa IȘJ a fost reîntregită ieri prin revenirea pe fotoliul de adjunct a prof. Daniel Hrenciuc. O revenire forțată, având în vedere că dl Hrenciuc s-a tot săturat să aștepte ordinul de la ministru de repunere în funcție și s-a prezentat nechemat (și nedorit, prietenii știu de ce) la IȘJ, alături de un executor judecătoresc și un avocat. Legal, domnia sa are dreptate, conform deciziei instanței, chiar dacă e vremelnică, în timp ce, ilegal, ministerul…sare peste, neaplicând decizia respectivă în termenul stabilit.
 

Însă dl Hrenciuc l-a tot scuzat pe ministrul educației că nu a avut vreme de ordine din astea care vizează persoane… PD-iste, fiind ocupat cu campania electorală și cu alegerile din zona PNL-istă. Deși o fărâmă de timp tot au avut ministerialii, de… vreme ce vinerea trecută au trimis o depeșă de încheiere a delegației înlocuitoarei dlui Hrenciuc. Aceste mane-vre sunt jenante, mai ales că se fac la vedere. În plus, în-dată încep tezele cu subiect unic, profesorii vor fierbe în instanță fiindcă au intentat proces IȘJ, și nu numai, pen-tru plata unor sume supli-mentare, sindicaliștii FEN tocmai au încheiat japoneza grevă și ar fi multă treabă de făcut și lucruri noi de lămu-rit în domeniu. Iar obiectul muncii tuturora, adică ele-vii, viitorul nostru de mâine, vor ieși așa cum pot de pe băncile școlii, fiindcă șefii învățământului au o cu totul altă preocupare acum. De fapt, o continuare a vechii preocupări încetățenite de-a lungul diverselor mandate politice, aceea de scos ochii unii altora. Așa că, toate-s vechi și nouă începe să nu ne mai pese. Asta, apropo, de câți am fost la vot…

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: