La școlile din Șerbănești, Mironu și Valea Moldovei, căldură „pe sponci” în sălile de clasă

Inspecțiile efectuate de IȘJ Suceava în ultima perioadă au relevat că la școlile din Șerbănești-Zvoriștea, Mironu și Valea Moldovei sălile de clasă nu erau bine încălzite, geamurile nefiind etanșe, informează purtătoarea de cuvânt a instituției, insp. Laurența Hacman. De asemenea, disconfortul termic a fost cauzat și de înălțimea prea mare a sălilor și de tâmplăria învechită.
 

Potrivit dnei insp. Hacman, directorii unităților respective au primit recomandări să remedieze situația și să aibă grijă și de elevii care învață după-amiaza, pentru a avea cât de cât căldură în zilele foarte reci. Și șeful IȘJ Suceava, prof. Lucian Lungu, a semnalat o asemenea problemă la Școala cu Clasele I-VIII din Vicovu de Jos.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: