Liberalii suceveni, onorați de vizita președintelui

Călin Popescu Tăriceanu a dat startul ultimei săptămâni de campanie sub semnul săgeții liberale
Câteva mii de suceveni au participat, sâmbătă după-amiaza, la mitingul electoral al PNL organizat în centrul municipiului reședință de județ în prezența președintelui PNL, dl Călin Popescu Tăriceanu, și a primului plasat pe lista PNL pentru Parlamentul European, dna Renate Weber. Președintele Organizației Județene Suceava a PNL, dl Ion Lungu, a spus celor aproape 6.000 de suceveni prezenți pe esplanada Casei Culturii să aibă încredere în PNL și să voteze candidații partidului la alegerile europarlamentare din 25 noiembrie. El a subliniat că exact acum trei ani, în aceeași piață, dl Călin Popescu Tăriceanu promitea, printre altele, cotă unică de impozitare și creșterea pensiilor și că toate promisiunile liberalilor s-au realizat în mai puțin de patru ani.
 

Dl Lungu a spus că îndemnul liberalilor la alegerile din 25 noiembrie este „Prin noi înșine în Europa!” și a arătat că primul candidat pe lista PNL este doamna Renate Weber, a cărei familie este din Bucovina. Dna Weber a mulțumit sucevenilor pentru încrederea pe care o au față de candidații PNL la alegerile pen-tru PE și a arătat că liberalii propun pentru Parlamentul European o listă de persoane cărora „le pasă de români”. Ea a criticat atitudinea europarlamentarilor PD care nu s-au prezentat la vot atunci când a fost propusă spre aprobare o rezoluție privind li-bera circulație a cetățenilor în țările Uniunii Europene și s-a întrebat dacă aceștia reprezintă interesele românilor. La rândul său, președintele PNL, dl Călin Popescu Tăriceanu, i-a rugat pe suceveni să acorde votul lor candidaților PNL, arătând că ei sunt cei mai bine pregătiți pentru a acționa în in-teresul românilor în Parlamentul European. El a spus că românii care au ales să lucreze în străinătate trebuie să fie în siguranță în țările UE și că pentru acest deziderat luptă și PNL. „Cu toate că rugămintea și îndemnul meu este să rămână să lucreze acasă, cei care au ales această opțiune trebuie să fie în siguranță oriunde se găsesc în Europa”, a mai spus dl Tăriceanu. El a adăugat că, pentru aceasta, parlamentarii români aflați la Bruxelles trebuie să lupte, arătând că este „regretabil” că europarlamentarii PD au lipsit de la votul privind aplicarea Directivei 34 a Comisiei Europene. „Mi se pare regretabil că unul din partidele care se revendică a fi reprezentativ astăzi în România, și mă refer foarte clar la Partidul Democrat, a înțeles să fugă rușinos de la vot”, a spus președintele PNL. El a arătat că europarlamentarii PNL nu numai că au susținut această rezoluție a PE, ci au fost printre inițiatori.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI