Tragedie în familia lui Pepe Armeanca

Soția cunoscutului om de fotbal sucevean Pepe Armeanca (fost component al CSM-ului de altădată), actualmente pion important în administrația clubului local de fotbal FC Cetatea, a murit ieri dimineață într-un cumplit accident de circulație petrecut pe raza comunei Grănicești.
 

Eugenia Armeanca, în vârstă de 45 de ani, director de vânzări al unei firme sucevene, se afla într-un autoturism, pe bancheta din spate. Șoferul, Ion N., în vârstă de 21 de ani, a depășit la un moment dat un autocamion, însă, din câte se pare, nu ar fi apreciat bine distanța la care autoturismul său putea fi în siguranță după o asemenea manevră. Din sens opus venea un alt autocamion, impactul celor două autovehicule neputând fi evitat. Autotursmul s-a izbit în mașina de mare tonaj cu partea dreaptă față, în ciuda eforturilor lui Ion N., care a frânat și a încercat, ulterior, să-i controleze derapajul. După impact, autoturismul s-a răsturnat într-un șanț. Din accident a rezultat decesul Eugeniei Armeanca și rănirea gravă a pasagerului din dreapta șoferului, Constantin F., de 43 de ani, din Suceava, internat ulterior la spital cu multiple traumatisme. Conducătorul auto are nevoie de 7 – 8 zile de îngrijiri de specialitate. Etilotestul a relevat că nu consumase bău-turi alcoolice. Pepe Armeanca are 2 copii majori, un băiat și o fată.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI