Dascălul de colinde a… predat, ieri, la „Eminescu”

Nepereche – …Dascălul de colinde, cum l-au poreclit amicii, Ștefan Hrușcă din Ieudul Maramureșului, a descălecat, ieri, printre învățăceii Colegiului Național Mihai Eminescu (ex-Pedagogic), cântărețul însuși fiind, la vremea lui (și, de-atunci, să tot fie vreun 30 de anișori!) absolvent al liceului… omolog din Sighetu Marmației. A fost, în moderna, confortabilă și, totuși, neîncăpătoarea aulă – o minunăție!
 

Momente de poveste (din curriculum carismaticului menestrel), momente de confesiune și, de ce nu, o… idee mai devreme, niscai crâmpeie de colindă. MAGNIFIC! După un ceas și mai bine, a rezultată o sală… vie extrem de bucuroasă și radioasă! Câștigul (afectiv, spiritual…) a fost mutual avantajos… Ședeți pe pace, melomani! Vom face poveste mai lungă. Și de ce superbă ne-bu-nie fost-a, miercuri seara, și la Casa de Cultură a Sucevei. Și despre cum Fănică (& zongora lui) va mai poposi pe-acilea, mintenaș. Răbdare! Și pacioc…

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: