1000 CD-uri gratuite cu subiecte pentru tezele unice

Circa 1000 de CD-uri cuprinzând 36 de variante de teze unice au fost distribuite în județ școlilor gimnaziale pentru a fi utile elevilor din clasele VII-VIII. Acestea au fost puse la dispoziție gratuit de către Editura Books Unlimited. Reamintim că această editură organizează sâmbătă, începând cu ora 9, o acțiune de testare a cunoștințelor de matematică a elevilor din cla-sele II-XII din județ.
 

Deși ini-țial reprezentanții IȘJ anunțaseră că testarea va avea loc în 9 școli, dat fiind numărul mare al elevilor înscriși, ea se va desfășura în 10, fiind foarte posibil să mai fie două centre, a informat ieri inspectorul general-adjunct Vasile Mona-cu. De pildă, la Școala Generală Nr. 1 Suceava s-au înscris 300 de elevi, și se va mai for-ma un centru pentru elevii de acolo, având în vedere că pentru constituirea unui centru este nevoie de un minim de 100 de elevi. Potrivit dlui Mo-nacu, elevii de clasa a II-a au la dispoziție o oră pentru testare, cei de la III-IV – 1,5 ore, pentru elevii de gimnaziu vor fi 2 ore, iar pentru liceeni, 2,5 ore.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: