Bugetul dezvoltării municipiului Suceava

În următorii doi-trei ani, Suceava se va schimba la față și va ajunge la standarde de nivel european”, a spus primarul Ion Lungu
Aparatul executivului municipal sucevean lucrează la fundamentarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2008. Șeful administrativului, Ion Lungu, arată că acesta nu va depăși pe cel în curs de execuție, fiind de circa 250 de milioane de lei.
 

Edilul-șef precizează că 80 de milioane de lei (32 la sută) vor lua calea investițiilor, 70 milioane lei (28 la sută) vor fi destinate învățământului, iar 45 milioane lei (18 la sută) vor fi orientate spre domeniul public, iluminat public, combustibili și energie. O sumă de 25 de milioane de lei (10 la sută) o va înghiți infrastructura rutieră, cea mai mare investită vreodată în străzi, parcări și trotuare. Alte 250 milioane lei vor fi alocate cheltuielilor la capitolul „Autorități executive”. „Acesta este bugetul dezvoltării municipiului, iar în măsura în care vom realiza etapele din proiectele multianuale de investiții, în următorii doi-trei ani, Suceava se va schimba la față și va ajunge la standarde de nivel european”, a precizat Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: