Blocaj rutier de 45 de minute în zona Ilișești

La orele serii, trafic blocat pe E85, la Cumpărătura
Ieri, prima zi de iarnă, care și-a ținut, necalendaristic, cu sfințenie, promisiunea din zilele anterioare, primii fulgi de nea mai acătării, primul pospai de zăpadă pe șoselele județului și primul blocaj rutier ce a dat peste cap circulația.
 

Evenimentul rutier s-a petrecut ieri, în jurul 15, în zona Ilișești, și a avut ca protagonist un TIR care a derapat într-o curbă ușoară, din cauza carosabilului acoperit cu zăpadă întărită și, cel mai probabil, și a vitezei. Circulația a fost întreruptă pe ambele sensuri timp de 45 de minute, formându-se o co-loană de circa jumătate de kilometru. Unii dintre șoferi au preferat ruta ocolitoare, prin Moara. La căderea serii ni s-a semnalat, de asemenea, blocarea traficului pe E85, dinspre Suceava către Fălticeni, în zona localității Cumpărătura.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: