Monden

> Actrița americană Hilary Swank, câștigătoare a două premii Oscar, a lăsat-o pe celebra prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey să-i taie părul, în timpul uneia dintre emisiunile sale. Hilary Swank a donat coada de păr cu o lungime de 23 de centimetri asociației Pantene Beautiful Lengths, care colaborează cu Societatea americană împotriva cancerului pentru furnizarea de peruci gratuite femeilor care și-au pierdut părul din cauza chimioterapiei. Actrița, câștigătoare a două premii Oscar, pentru rolurile din „Băieții nu plâng niciodată” (1999) și „O fată de milioane” (2004), a explicat că și-a lăsat special părul să crească timp de șase luni. „Am luat multe vitamine și l-am îngrijit bine, știind că va fi utilizat de o femeie care are nevoie”, a spus Swank.
 

> Cântăreața canadiană Avril Lavigne a câștigat cele mai multe premii la cea de-a 14-a ediție a MTV Europe Music Awards, care s-a desfășurat la Munchen, Germania, gala fiind găzduită de rapperul american Snoop Dogg. Câștigătorii celei de-a 14-a ediții a MTV Europe Music Awards sunt următorii: Best Romanian Act: Andreea Bănică; Albumul anului: „Loose” (Nelly Furtado); Premiul Inter Act: Tokyo Hotel; Cea mai bună reprezentație, premiu ales de muzicieni (Artist’s Choice): Amy Winehouse; Cel mai obsedant cântec (Most addictive track): „Girlfriend” (Avril Lavigne) ; Cel mai bun videoclip: „D.A.N.C.E.” (Justice); Cea mai bună trupă rock: 30 Seconds to Mars; Cea mai bună trupă: Linkin Park; Cel mai bun artist urban: Ri-hanna; Cel mai bun artist live: Muse; Cel mai bun artist solo: Avril Lavigne; New Sounds Of Europe: Bedwetters. >Actorii Julia Roberts și Clive Owen fac din nou echipă, într-un thriller, la trei ani după „Closer”, film care a fost recompensat cu două premii Globul de Aur. Julia Roberts, în vârstă de 40 de ani, recompensată în 2001 cu premiul Oscar pentru rolul din „Erin Brockovich”, și Clive Owen, deținător al unui premiu BAFTA și al unui Glob de Aur pentru rolul din „Closer” , vor juca rolurile a doi amanți prinși într-o poveste de spionaj economic. Noul thriller se va numi „Duplicity”.După trei ani de absență de pe marile ecrane, timp în care a născut trei copii, Henry Daniel, în vârstă de patru luni, și gemenii Hazel și Phinnaeus, în vârstă de trei ani, Julia Roberts își va lansa, luna viitoare, filmul „Charlie Wilson’s War”. Este vorba despre o dramă politică ce se desfășoară în Afganistan în timpul ocupației sovietice, în care Roberts joacă alături de Tom Hanks. >Primul videoclip din ultimii șapte ani al trupei reunite „Spice Girls”, „Headlines (Friendship Never Ends)”, a fost lansat ieri seară, pe postul de televiziune britanic BBC. Melodia va fi imnul galei de caritate Children In Need, care va avea loc pe 16 noiembrie. Cântecul este una dintre cele două noi melodii pe care Spice Girls le-au înregistrat pentru albumul „Greatest Hits”, care va fi lansat pe 12 noiembrie, în Marea Britanie. Mult-așteptatul turneu de revenire va debuta pe 2 decembrie, Spice Girls urmând să concerteze la Vancouver, San Jose, Los Angeles, Las Vegas, New York, Shanghai, Madrid, Beijing, Londra și Cape Town. Ultima dată când cele cinci „Spice Girls” – Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm și Geri Halliwell – au apărut împreună pe scenă a fost în mai 1998, înainte de plecarea lui Geri, care a dus și la despărțirea formației, în 2001.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI