Șah – Campionatul Județean al Seniorilor

În luna noiembrie a.c., în sala Clubului Sportiv Șah Suceava (str. Petru Rareș 58), se va desfășura campionatul județean rezervat seniorilor. Programul concret al competiției va fi stabilit în ședința tehnică, programată a avea loc în ziua de 16 noiembrie 2007, la sediul din str. P. Rareș 58.
 

Precizări: a) Ritmul de joc va fi 2 ore/jucător/40 mutări, la care se mai adaugă câte 30 minute, partida urmând a se juca până la căderea eventuală a steagului; b) Premii: locul 1 = 150 lei; locul 2 = 100 lei; locul 3 = 50 lei. c) Au drept de participare cei care posedă carnet de legitimare emis de Federația Română de Șah, conform Legii Sportului 69/2000. Cei care nu posedă carnet de legitimare FRS, au obligația să efectueze operațiile ce derivă, deci transmiterea la FR Șah a documentelor, până la 16.XI.2007, respectiv două fotografii tip buletin, cerere de legitimare, copie de pe actul de identitate și plata la Banca Română de Dezvoltare – filiala Suceava, ce va elibera chitanța legală. Costurile de legitimare sunt: > 10 lei – taxă legitimare > 10 lei – viză anuală > 3 lei – cost carnet legitimare FRS > 10 lei – CIV – la cei ce au avut categoria minimă de candidat maestru. d) Jucătorii au obligația de a se prezenta cu ceas control în perfectă stare de funcționare. Finanțarea cheltuielilor va reveni astfel: 10% – Clubul Spor-tiv Șah Suceava; 90% – Direcția pentru Sport a județului Suceava. Organizatorii competiției sunt Clubul Sportiv Șah Suceava, Asociația Județean de Șah Suceava și Direcția Județeană pentru Sport Suceava. Amănuntele tehnice suplimentare se vor comunica la ședința tehnică din 16 noiembrie 2007 sau la Clubul Sportiv Șah Suceava, programul de funcționare fiind în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică, între orele 11-16. Concursul are ca scop verificarea forței de joc și urmărește a se materializa în final prin creșterea coeficientului valoric individual al jucătorilor. ANDREI GHILEA, președintele Clubului Sportiv Șah Suceava

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: