Factura E.ON, achitată și la Poștă

Din luna septembrie 2007, persoanele fizice și juridice din județul Suceava au posibilitatea să achite contravaloarea facturilor de energie electrică emise de E.ON Moldova prin intermediul oficiilor poștale urbane și rurale. În mediul rural, facturile pot fi achitate și direct la factorii poștali, care se prezintă la domiciliul sau sediul clienților.
 

Achitarea facturilor la Poșta Română se poate realiza indiferent dacă factura a ajuns la abonat prin intermediul poștei sau al salariaților distribuitori ai E.ON Moldova. Dl Nicolai Costrâș, șeful Oficiului Județean de Poștă Suceava, ne spunea că „achitarea facturilor la Poșta Română nu întârzie procesul de virare a banilor datorați către E.ON Moldova. Singura condiție pe care trebuie să o îndeplinească abonații E.ON Moldova este să se prezinte la sediul subunităților poștale sau la factorii poștali rurali cu ultima factură primită, care trebuie să conțină codul de bare”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: