Dacă primarul Ion Lungu va vrea (și vrea…!)

Vom avea prefect pe bicicletă

„Cred că este foarte important să dăm un semnal ca populația să înceapă să folosească bicicletele prin oraș“
Prefectul de Suceava, dl Orest Onofrei, a anunțat, vineri, că va veni la birou cu bicicleta dacă primarul Sucevei, dl Ion Lungu, va delimita un traseu pentru biciclete, arătând că este dispus chiar să facă el un studiu pentru delimitarea acestui sector destinat bicicliștilor.
 

Prefectul a spus, într-o conferință de presă, că este dispus să vină cu bicicleta la birou și că va încerca să convingă cât mai mulți salariați ai Prefec-turii să o facă, dacă primarul Sucevei, dl Ion Lungu, va introduce trasee pentru biciclete în oraș. Dl Onofrei a arătat că este dispus să facă personal un studiu privind zonele unde poate fi delimitat traseul pentru biciclete, de la el acasă la sediul Prefecturii. „Cred că este foarte important să dăm un semnal ca populația să înceapă să folosească bicicletele pentru a circula prin oraș pentru că este o soluție de a debloca traficul rutier din municipiu”, a spus dl Onofrei. La rândul său, primarul Sucevei, dl Ion Lungu, a declarat că salută inițiativa prefectului și a anunțat că din primăvara anului viitor va începe delimitarea sectoarelor destinate circulației bicicletelor. El a spus că pistele pentru bicicliști vor fi astfel făcute încât să se poată circula dintr-un capăt în celălalt al orașului, cu cât mai puține zone întrerupte.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: