Bucovina, prezență activă la Forumul de Bune Practici în Turismul Românesc

Ieri, în preziua Târgului de Turism al României – ajuns la cea de-a XVIII-a ediție –, au avut loc, între orele 10-17, la Sala Madgearu din Pavilionul 5 al Centrului de Conferințe ROMEXPO București, lucrările Forumului de Bune Practici în Turismul Românesc. Organizatori ai acestui eveniment sunt Romexpo, Asociația Națională a Agențiilor de Turism și Programul German WBF-GTZ.
 

Bucovina a fost prezentă la această manifestare prin lucrările susținute de dra Otilia Albu, directorul APT Bucovi-na, și dna Violeta Marianciuc, de la Muzeul Satului Bucovinean, care au prezentat „Asociațiile de promovare a des-tinațiilor turistice – factor dinamizator în dezvoltarea turismului“, respectiv „Inițierea în meșteșugurile tradiționale – componentă a pachetelor turistice. Bune practici – Muzeul Satului Bucovinean“. Pe lângă reputați specialiști români în turism, au participat și specialiști germani care au prezentat trenduri în turismul internațional și studii ce relatează modul în care piața germană percepe turismul românesc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: