Simpozion regional de cardiologie la Suceava

Suceava va fi gazda celui de-al doilea simpozion regional de cardiologie, la care participă cardiologi din centrele județene neuniversitare, din spitale orășenești și municipale din toate județele Moldovei, plus Brăila și Prahova.
 

Potrivit dr. Mihai Crețeanu, șeful Secției Cardiologie de la Spitalul Județean Suceava, manifestarea este organizată de filiala Suceava a Societății Române de Cardiologie, cu sprijinul firmei Sanofi-Aventis, tema fiind axată pe posibilitățile centrelor județene neuniversitare de a practica o cardiologie la nivel european. Întâlnirea va cuprinde prezentări de lucrări în plen și discuții pe marginea problematicii din domeniu și va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 10,20, la Conacul Domnesc din Șcheia. Primul simpozion a avut loc la Bacău.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: