În peste 100 de școli sucevene

IȘJ a repartizat bani pentru investiții

Din ultimii bani trimiși de MECT pentru desfășurarea unor investiții în învățământul sucevean, conducerea IȘJ a repartizat 156 miliarde lei vechi pentru continuarea unor lucrări începute și încă 39 miliarde lei pentru obiective noi. Pentru continuarea unor investiții au primit bani 78 de unități școlare din județ.
 

Șeful IȘJ Suceava, prof. Lucian Lungu, a declarat ieri că unele școli începute vor fi încheiate cu acești din urmă bani, la unele lucrările continuând, iar banii fiind repartizați în așa fel încât să poată fi cheltuiți neapărat până la sfârșitul acestui an. Alte 41 de școli din județ care sunt „obiective” noi au primit sume cuprinse între 500 milioane și 1,5 miliarde lei vechi, pentru realizarea proiectelor. Reamintim că, în anul fi-nanciar 2007, pentru investiții în școli, palate și cluburi ale copiilor au fost alocate Sucevei, din fonduri guvernamentale, peste 60 milioane lei, în afara banilor menționați mai sus, care au fost alocați numai în ultima perioadă, ca nivel de finanțare Suceava fiind pe al treilea loc după București și Iași.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI