TNL Suceava trage tare pentru seniori

Noul lider interimar al organizației județene Suceava a Tinerilor Liberali (TNL), George Coroamă, a anunțat că principala preocupare a celor care fac parte din organizație sunt alegerile pentru Parlamentul European. „Alegerile din 25 noiembrie sunt ținta pe care va trebui să o urmărim îndeaproape”, a spus dl Coroamă.
 

El este conștient că, deși TNL se află într-o perioadă de reorganizare, după ce liderul ales, Silviu Camilar, și-a dat demisia fără să fi avut o activitate deosebită în ultimii doi ani de mandat, tinerii liberali nu trebuie să piardă din vedere susținerea de care are nevoie organizația de seniori în perioada campaniei pentru Parlamentul European. „Vom fi alături de seniori și-i vom ajuta cu tot ce au nevoie. Vrem să se vadă contribuția noastră în bătălia pentru PE. TNL Suceava va fi un factor activ în toată campania elec-torală”, ne-a spus George Co-roamă. El a mai adăugat că în perioada ca-re urmează vor fi luate măsuri organizatorice care să eficientizeze activitatea TNL Suceava și să permită abordarea campaniei cu toate resursele umane disponibile. George Coroamă este lider al TNL de câteva săptămâni, după ce Silviu Camilar a părăsit corabia liberală din considerente ce țin de cariera sa profesională. Dl Coroamă și-a anunțat deja intenția de a candida la funcția de preșe-dinte al TNL Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: