Tir sportiv

Rezultate remarcabile obținute de tiriștii lui Ștefan Buiucliu la Campionatele Naționale

În perioada 4-6 octombrie, la Iași, s-au desfășurat Campionatele Naționale de Tir Sportiv destinate juniorilor II, fete și băieți. La competiția care a avut loc în poligonul din Copou, sportivii suceveni, antrenați de tiristul Ștefan Buiucliu, au înregistrat rezultate remarcabile, așa cum au făcut-o, de altfel, la majoritatea concursurilor din acest an.
 

Vineri, în concursul pe echipe, sportivele Camelia Andreescu, Ancuța Mușină și Ra-mona Maximiuc, toate având dublă legitimare la CSȘ Rădăuți și CSM Suceava, au ocu-pat locul doi. Performanța a fost repetată și la băieți, unde echipa formată din Iulian Iacob, Adrian Repciuc și Cezar Bahan a avut o comportare meritorie, deși au concurat alături de tiriști de la cele mai bune cluburi din țară. În concursul individual, în proba de 40 de focuri culcat, fete, Ramona Maximiuc s-a clasat pe locul trei, aceeași poziție fiind ocupată și la băieți de Cezar Bahan. Sâmbătă, s-a tras din trei poziții și băieții de la CSM Suceava (Iulian Iacob, Adrian Repciuc, Cezar Bahan) au devenit campioni naționali, în timp ce fetele (Camelia Andreescu, Ancuța Mușină și Ramona Maximiuc) au devenit vicecampioane naționale. Antrenorul Ștefan Buiucliu s-a declarat mulțumit de prestația juniorilor, recunoscând că obiectivele pe care le aveau pentru această competiție erau mult mai joase. „Pot spune că ne-am depășit obiectivele cu 200%, dar performanțele obținute sunt rodul muncii pe care acești copii au depus-o de-a lungul întregii veri. Este o satisfacție și pentru ei, ținând cont de faptul că și-au sacrificat vacanța. Țin să mulțumesc domnului Alexandru Deneș, directorul CSȘ Rădăuți, fără de care nu s-ar fi putut face deplasarea la această ediție a campionatelor naționale. De asemenea, o susținere importantă am primit din partea dlui Valerică Gherasim, directorul CSM Suceava, și a dlui Mihai Androhovici, directorul Direcției pentru Sport a Județului Suceava”, a declarat Ștefan Buiucliu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: