„Băieții deștepți“ vor marketuri în Bazar

Primarul Ion Lungu spune că vrea să dea de lucru celor 90% dintre bazariști care supraviețuiesc doar de pe urma activității din spațiul comercial din Lunca Sucevei
 

Circa 90% dintre „bazariști”, împreună cu familiile lor, supraviețuiesc de pe urma activității comerciale desfășurate în spațiului comercial din Lunca Sucevei. Cel puțin aceasta este părerea șefului municipalității sucevene, Ion Lungu, care a făcut această afirmație după modernizarea primului tronson al Bazarului. Domnia sa a subliniat că măsura este una de natură socială, mulți dintre suceveni având de lucru în zonă. „Mă interesează să dăm de lucru la oamenii care într-adevăr trăiesc doar de pe urma activității din Bazar. Iar 90% dintre aceștia su-praviețuiesc datorită unui loc de muncă în zonă”, a spus primarul Lungu. Edilul-șef face această remarcă și ca urmare a solicitării unora dintre comercianți de a-și înființa, în Bazar, „adevărate marketuri”. Domnia sa a precizat că vor fi amplasate numai chioșcuri tipizate, peste jumătate dintre „bazariști” fiind de acord cu această propunere a administrației municipale. Noile module vor avea 2,20 metri lățime și 2,30 metri lungime, iar în scopul depozitării pe verticală a mărfii s-a căzut de acord asupra unei înălțimi de maxim 3,5 metri. „Unii «băieți deștepți» au venit în audiență pentru amplasarea, în Bazar, a unor chioșcuri de 15 metri lungime. Cei care vor să facă afaceri de anvergură, să înființeze adevărate marketuri, pot să desfășoare pe cont propriu asemenea activități”, a precizat ocupantul fotoliului din Areni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: