Un tânăr muncitor al firmei Marelvi Construct Suceava a căzut de la etajul III al unui bloc în construcție

> El a fost transportat la spital, unde medicii au constatat multiple contuzii, precum și un traumatism la coloana vertebrală > Firma va desemna o comisie de anchetă, ale cărei rezultate vor fi remise ITM Suceava > Primele evaluări indică neatenție din partea tânărului în manipularea unei betoniere > Patronul Pavel Bucșa s-a arătat dispus să-l ajute pe angajat în orice împrejurare de care depinde însănătoșirea lui cât mai grabnică
 

Un tânăr în vârstă de 35 de ani a căzut ieri dimineață de pe schelele situate la etajul III al unui bloc aflat în construcție pe strada Tineretului din cartierul sucevean Burdujeni. Florin A., muncitor-tencuitor la firma Marelvi Construct SRL din localitate, s-a dezechilibrat și a căzut în gol, accidentându-se destul de serios. La fața locului s-au deplasat unități ale SIAMUD și Descarcerării din cadrul ISU Bucovina. Victima a fost transportată la spital, unde medicii au constatat că prezintă mai multe contuzii, precum și un traumatism la coloana vertebrală. Din primele evaluări, se pare că e vorba de tasări nu tocmai de neglijat ale vertebrelor. Tânărului i s-au acordat îngrijirile de specialitate, fiind pus sub observație. Deocamdată, ne-au precizat inspectorii ITM Suceava, cazul nu intră sub incidența cercetării acestei instituții. O comisie de anchetă va fi de-semnată din partea SC Marelvi Construct, iar rezultatele vor fi remise, procedural, ITM. Am luat legătura cu dl Pavel Bucșa, managerul firmei, care ne-a declarat: „A fost un accident nefericit, petrecut la prima oră. Angajatului nostru i s-a făcut instructajul, are protecția muncii semnată, avea echipament de protecție. O manevră greșită, probabil, din câte se cunosc la ora aceasta, o manipulare greșită a betonierei. Oricum, se va face anchetă. În ceea ce ne privește, ca firmă, vom face tot posibilul pentru a-l ajuta pe tânăr în orice împrejurare de care va depinde însănătoșirea lui cât mai grabnică”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: