După meciul cu Steaua

Handbalul sucevean este disputat între CJ și Primărie

Fiecare dintre cele două instituții vor să finanțeze activitatea handbalistică!
Consiliul Județean Suceava intenționează să preia în finanțare integrală prima divizionară de handbal suceveană CS Universitatea. Președintele Consiliului Județean, Gavril Mîrza, s-a declarat mulțumit de evoluția handbaliștilor suceveni în meciul susținut cu mult mai titrații de la Steaua și a declarat că va merge în ședința deliberativului județean cu o propunere de „preluare totală în finanțare din fondurile Consiliului Județean”.
 

Aceasta, însă, în urma discuțiilor și acordurilor cerute de la ceilalți finanțatori, în speță, Universitatea „Ștefan cel Mare” și Primăria Suceava. „Pe de altă parte, atenția noastră este – și cred că voi avea asentimentul colegilor – de a ne preocupa, de a ne zbate, de a ne lupta, până la urmă, pentru ridicarea unei săli polivalente. Nu poate fi făcut sport de performanță, acțiuni de amploare, în lipsa unei asemenea săli”, a precizat dl Mîrza. Domnia sa a menționat că, anual, de la bugetul județean, pentru activitatea handbalistică s-au dat circa 150 de mii de lei și că această sumă ar putea crește. Pe de altă parte, aceeași satisfacție și-a manifestat-o și șeful municipalității, Ion Lungu, care, vizavi de afirmația dlui Mîrza, a explicat că „nu este adeptul chestiilor cu iz politic”. „Așa după cum se știe, Primăria Suceava sprijină toate sporturile. Finanțăm, deopotrivă, fotbalul, handbalul, voleiul, rugbiul și boxul”, a menționat primarul Lungu adăugând că, în 2007, de la pușculița bugetară municipală, handbalului i-au fost date 200 de mii de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: