Un pescar din Burdujeni s-a electrocutat ieri pe digul de lângă Bazar

Undița din carbon a lui Mircea Gănuț, de 54 de ani, a făcut arc electric cu firele rețelei de înaltă tensiune > Burdujeneanul avea arsuri pe aprox. 70% din corp, iar medicii erau rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire
Un sucevean de 54 de ani, din Burdujeni, se află între viață și moarte în Secția Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean Suceava, după ce s-a electrocutat, ieri după-amiază, pe digul de lângă Bazar.
 

Mircea Gănuț se afla, în jurul orei 15, la pescuit, pe malul râului Suceava. Voind să schimbe locul la un moment dat, el a urcat pe dig cu undița din fibră de carbon desfăcută. Dar carbonul a făcut arc electric cu firele electrice de înaltă tensiune, care în zonă sunt lăsate în jos. Pescarii de pe malul râului și oamenii ce mai rămăseseră în Bazar au auzit o pocnitură puternică și cu greu și-au putut explica “ploaia” de petice negre împrăștiate în jur dinspre dig. “Aproape toate hainele omului se carbonizaseră și se împrăștiau ca funinginea. M-au chemat pescarii la locul nenorocirii și a fost bine că era cineva pe mal, altfel mu-rea omul ăla singur acolo. Am chemat repede salvarea ca-re a și venit în 5 minute, iar când l-au luat, omul era în-că în viață”, ne-a povestit agentul de serviciu în Bazar din cadrul Poliției Comunitare. Mircea Gănuț era încă în viață la închiderea ediției, dar medicii care l-au preluat în Urgențele Spitalului Județean aveau rezerve în privința șanselor lui de supraviețuire. Bărbatul avea arsuri pe aproximativ 70% din corp, iar dacă electrocutarea nu i-a fost fatală, rămân un pericol arsurile ce se pot infecta.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: