Semnături pentru devansarea termenului de majorare a pensiilor

PSD a început o campanie de colectare de semnături de susținere a unei inițiative le-gislative privind devansarea termenului de majorare a pensiilor de la 1 ianuarie 2008, la 1 noiembrie 2007.
 

Președintele Organizației Municipale Suceava a PSD, dl Virginel Iordache, a declarat luni că, deja, la nivelul municipiului reședință de județ, s-au strâns peste două mii de semnături și crede că, până în 15 octombrie, când această campanie va fi finalizată, PSD Suceava va aduna 7.000 de semnături de susținere. El a precizat că acțiunea de colec-tare de semnături este realizată cu sprijinul a șapte echipe mobile. Potrivit Legii majorării pensiilor, valoarea pensiei medii ar urma să crească cu 43%, de la 399 la 568 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: