Petru Carcalete pierde funcție după funcție

Fostul șef al Inspectoratului Școlar Județean Suceava, prof. Petru Carcalete, a rămas și fără fotoliul de consilier local de Rădăuți, după ce membrii deliberativului municipal au votat favorabil proiectul de hotărâre vizând retragerea mandatului de ales obținut de el din partea PNL.
 

Domnul Carcalete a demisionat în luna ianuarie din PNL și s-a înscris în PLD, partid nou înființat majoritar din liberali supărați de apropierea președintelui Tăriceanu de grupurile de interese din partid ce-l susțineau pe Dinu Patriciu. Potrivit legii privind statutul aleșilor locali, persoanele plecate din partidele politice pe listele cărora au fost alese în iunie 2004 își pierd mandatul de consilier. În luna septembrie Petru Carcalete a fost demis a doua oară de la șefia Inspectoratului Școlar Suceava, după ce a primit calificativul nesatisfăcător în urma evaluării activității sale manageriale. Instanțele de judecată trebuie să se pronunțe asupra contestației făcute de domnia sa în legătură cu demiterea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: