Modernizarea, întârziată de licitații

Șeful municipalității, Ion Lungu și-a exprimat speranța că, până la jumătatea lunii viitoare, atunci când expiră termenul limită, lucrările de modernizare la punctele termice și de înlocuire a rețelelor de termoficare să fie încheiate.
 

Domnia sa a ținut să menționeze că acestea au demarat cu întârziere, motivat de faptul că banii de la Guvern au venit târziu, iar licitațiile pentru desemnarea executanților du-rează și până la 100 de zile. „Vom face tot ce este posibil să finalizăm lucrările, cel puțin din punct de vedere tehnic. Adică să facem racordurile la instalațiile de apă cal-dă și încălzire, chiar dacă vor mai trebui intervenții de aducere a terenului la starea inițială”, a spus primarul Ion Lungu. În lucru, la această dată, se află 7 puncte termice, alte 3 fiind redate circuitului cu puțin timp în urmă. Apartamentele racor-date la punctele termice modernizate beneficiază de apă caldă 24 de ore din 24.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: