Conducerea spitalului nu vrea magazin în curte

Conducerea Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava nu a avizat favorabil solicitarea CJ de a se construi un market în parcul spitalului de către Compania Germană Plus. Managerul Costică Dăscăliuc a declarat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că magazinul ar ocupa o suprafață de teren mult prea mare, de peste 4000 mp și „s-ar distruge total parcul”.
 

Un alt motiv ar fi disconfortul adus bolnavilor internați de zgomot și faptul că ar trebui mutate conductele de gaze și apă aflate sub terenul respectiv, ceea ce ar fi mai complicat. Dl Dăscăliuc a mai spus că n-ar fi fost împotrivă dacă s-ar fi construit ceva pentru bolnavi. Reamintim că nici conducerea ASP Suceava nu și-a dat avizul pentru ridicarea construcției respective, considerând-o „inoportună”, având în vedere că pacienții nu vor mai avea spațiul verde minim garantat prin lege și că vor trebui să suporte zgomotul provocat de mașinile de marfă și de cumpărătorii care vor trece pe lângă geamurile spitalului. Pentru construcția hiper-marketului s-a solicitat CJ o suprafață de 40 ari în curtea spitalului, compania germană angajându-se ca în schimbul terenului să construiască un bloc cu 12 garsoniere pentru medicii Spitalului „Sf. Ioan cel Nou” Suceava și să ofere 1% din cifra de afaceri a magazinului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: