Căldură în apartamente, de pe 15 octombrie

De luni, societatea comercială Termica Suceava face probe în sistemul centralizat de termoficare, începând cu umplerea conductelor de transport și distribuție. Primarul Ion Lungu a declarat ieri, într-o conferință de presă, că locuitorii municipiului vor avea căldură în apartamente de pe 15 octombrie.
 

Aceasta, în condițiile în care asociațiile de proprietari vor face solicitare în acest sens, iar temperaturile exterioare vor fi mai mici de 10 grade Celsius, trei zile con-secutiv, la ora 6.00 dimineața. Edilul-șef al Sucevei a menționat că a făcut unele simulări și că, în medie, încălzirea unei garsoniere va costa 145 de lei pe lună, a unui apartament cu două camere – 203 lei, iar a unui apartament cu 3 camere – 290 lei. Domnia sa a subliniat că executivul așteaptă noile plafoane pentru care se acordă sprijin financiar la căldură, cererile tipizate fiind deja pregătite. Șeful ad-ministrativului din municipiul reședință de județ a mai spus că sucevenii săraci vor beneficia, o singură dată pe sezon rece și în urma unei anchete sociale, și de prestații financiare de urgență, la fel ca și anul trecut. „În măsura în care vor fi finalizate lucrările de reparații la rețele și de reabilitare a punctelor termice, reducându-se costurile, sucevenii vor plăti mai puțin decât anul trecut”, a încheiat primarul Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: