Zugrenii la Humor

O întâlnire cu artiști tot unul și unul propune humorenilor iubitori de frumos expoziția ,,Zugreni Art 2007”: Oana Ruxandra Hrișcă, Niculai Moroșan, Pușa Pîslaru Ionescu, Vasile Anghel Siminiuc și Corneliu Tincu.
 

Lucrările lor reunite sub acest generic au fost realizate, inspirate de peisajul sălbatic și măreț al zonei în care și-a desfășurat în această vară activitatea tabăra de pictură de la Zugreni. Cum peisajul domină, se poate spune că Munții coboară la Humor. Expoziția este organizată de Filiala Suceava a Uniunii Artiștilor Plastici la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina și va fi vernisată joi, 27 septembrie 2007, ora 17,00.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: