La Serviciul de Ambulanță Județean

Fostul director, din nou director

Dr. Daniel Martiniuc a fost declarat admis la concursul pentru ocuparea funcției de manager la Serviciul de Ambulanță Județean Suceava, astfel că va fi în continuare directorul acestei instituții pe o perioadă de 3 ani. El a obținut media finală 8,19, fiind notat cu 8,21 la proiectul de management, 7,30 la testul grilă și cu 9,05 la interviu.
 

Concursul s-a desfășurat la București, la Ministerul Sănătății Publice, în perioada 23-25 septembrie, fiind „destul de dificil”, după cum ne-a declarat dr. Martiniuc. „A fost o comisie complexă, formată din psihologi, specialiști de la Școala Națională de Sănătate Publică și Management și de la Ministerul Sănătății Publice”, a precizat dl Martiniuc. Dr. Daniel Martiniuc ocupă postul de manager al SAJ chiar de la înființare, din 1995, când au fost preluate toate stațiile din județ, din 1992 și până în ’95 fiind șeful Stației de Salvare Suceava. Managerul SAJ ne-a mai declarat că cea mai mare realizare pentru serviciul de Ambulanță este înființarea compartimentelor de urgență la Suceava, Rădăuți, Fălticeni, Rădăuți, Siret și Vatra Dornei, împreună cu Unitatea de Pompieri, fapt ce a sporit promptitudinea serviciului. Dl Martiniuc l-a avut contracandidat pentru aceeași funcție pe dr. Laurențiu Rendiuc, medic la SAJ, care nu a reușit să obțină nota minimă de trecere – 8.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: