Președintele CJ acuză Ministerul Sănătății

Președintele Consiliului Județean Suceava, dl Gavril Mîrza, a acuzat, marți, Ministerul Sănătății de blocare a proiectului de înființare a platoului de imagistică la Spitalul Județean Suceava, arătând că de peste trei luni documentația este „ținută la sertar” de angajați ai ministerului. Dl Mîrza a declarat, într-o conferință de presă, că este inadmisibil ca angajați ai MS să blocheze proiectul realizării platoului de imagistică la Spitalul Județean Suceava, în condițiile în care sucevenii sunt nevoiți să parcurgă sute de kilometri pentru a-și face investigațiile necesare la unități din Iași sau Bacău.
 

„Vom adopta, în viitoarea ședință a Consiliului Județean, un protest oficial față de această situație”, a spus dl Mîrza. El a arătat că, de peste trei luni, CJ Suceava a transmis Ministerului Sănătății, pentru avizare, proiectul de realizare a unui platou de imagistică la Spitalul Județean Suceava. „Această documentație este ținută la minister cu bună știință, pentru a întârzia lucrările. Nu știu din ce motive meschine”, a spus președintele CJ Suceava. El îi solicită ministrului sănătății să adopte măsuri dure față de angajații din minister care „își permit să se joace cu sănătatea sucevenilor”. Dl Mîrza a mai spus că o situație similară se înregistrează și în ceea ce privește investiția pentru secția de di-aliză. „Se pun fel de fel de piedici”, a declarat președintele CJ Suceava. Consiliul Județean Suceava a aprobat organizarea de licitații în vederea atribuirii investițiilor pentru platoul imagistic și secției de dializă ale Spitalului Județean Sucea-va, fiind întocmite și caietele de sarcini, dar licitațiile nu se pot organiza întrucât nu a fost obținut avizul MS.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: