La capitolul curățenie

Bătaie de joc

Locatarii Asociației Obor nr. 22 depozitează, de mai bine de două săptămâni, gunoiul lângă containere, deoarece muncitorii firmei cu care au încheiat contractul pentru a-l ridica au „uitat” să-și îndeplinească îndatoririle. Potrivit spuselor președintelui Asociației, dl Ștefan Chira, locatarii au făcut numerose sesizări către Primărie pentru rezolvarea problemei, însă reacțiile au întârziat să apară. „Sunt chioșcuri în jur care lasă PET-urile în țarc. De două săptămâni nu au mai fost ridicate. Noi avem contractul încheiat cu firma Rosal.
 

Gunoiul menajer îl ridică din două în două zile, dar PET-urile – nu. Am avut o relație mai bună cu firma Florconstruct. Dacă îi contactam telefonic, problema era rezolvată imediat. Am făcut sesizări la Primărie, dar nu am obținut niciun răspuns. În cartierul nostru sunt foarte mulți pensionari care plătesc taxele. Ei sunt primii care se înghesuie la ghișee pentru a îndeplini îndatoririle. Păi, dacă banii se dau, noi de ce să nu avem parte de servicii bune?”, ne-a declarat președintele Asociației de locatari. Contactat telefonic, directorul firmei Rosal Suceava, dl Adrian Niculescu, susține că întârzierile se datorează lucrărilor la rețeaua de termoficare din municipiul reședință de județ. „S-au făcut săpături în întreg orașul. Noi am suplimentat numărul mașinilor, dar apar întârzieri. Dacă oamenii ajungeau la garaj la ora 15.30, din cauza traficului ajung la 19.00. Nu cred că s-a întârziat două săptămâni. Noi strângem PET-urile pe cartiere”, ne-a declarat dl Adrian Niculescu. Menționăm că redacția noastră a primit și alte sesizări referitoare la modul haotic de strângere a gunoiului menajer practicat de firmele de salubrizare. Reclamanții sunt, în mare parte, pensionari.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: