Aurel Vasiliu a demisionat din PC

După câteva luni în care a fost președinte al PC Suceava doar formal, consilierul local Aurel Vasiliu și-a depus demisia din funcție, în scris, la sediul partidului, după ce, verbal, domnia sa anunțase că părăsește fotoliul. Motivele demisiei dlui Vasiliu nu au fost făcute publice, însă este evident că gestul domniei sale este în strânsă legătură cu numirea în funcția de președinte interimar al organizației județene a PC a dlui Costel Ignătescu, fotoliu pe care dl Vasiliu și l-a dorit cu ardoare.
 

La câteva ore de la numirea dlui Ignătescu, dl Vasiliu a încercat o mișcare în partid pentru a forma o celulă de protest, însă nu a reușit mare lucru. Discuțiile pe marginea plecării sale au fost tot mai numeroase și este de așteptat ca și o serie de apropiați ai domniei sale să plece din funcțiile pe care le dețin, atât în Biroul municipal cât și în cel județean. Președintele PC Suceava, dl Costel Ignătescu, și-a expri-mat dezamăgirea față de gestul dlui Vasiliu, dar a declarat că acesta, în ultima perioadă, nu a avut nici un fel de activitate în folosul partidului. La următoarea ședință a Biroului Județean al PC Suceava va fi desemnat un președinte interimar al organizației municipale care se va preocupa de organizarea alegerilor pentru un nou președinte și un nou birou de conducere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: